Nieuws

Op 19 november 2019 is mijn nieuwste boek uitgekomen! Haar verborgen geheim. Weer een superspannend boek en ook weer met de nodige humor. Met opnieuw een prachtige omslag waar ik heel blij mee ben! Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurde geschiedenis. Prijs: 15 euro.

Mijn nieuwe boek is alweer even uit. Altijd weer spannend wat de mensen ervan vinden. Gelukkig, krijg ik ook nu weer goede reacties waar ik natuurlijk heel blij mee ben. ‘Het is weer een boek geworden om in één adem uit te lezen.’ De uitgever: ‘het is het weer een echt Mary Schoon geworden.’ Een boek met een lach en een traan. De titel: Tussen liefde en leugens. Prijs: 15 euro.

2021

Op dinsdag 19 januari ga ik een lezing geven voor de KBO in Spierdijk. Het begint om 14.00 uur en wordt gehouden aan het Theresiahof 11 te Spierdijk. na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op donderdag 21 januari  ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Langedijk. De lezing wordt gehouden in Noord Scharwoude. De avond begint om: 20.00 en verdere gegevens volgen.

Op 9 maart ben ik uitgenodigd  om een lezing te komen geven voor de vrouwen uit Bergum in Friesland.  Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 17 maart ben ik uitgenodigd door de Vrouwen-groep Passage Gorredijk. De plaats: De ontmoetingskerk te Gorredijk in Friesland. De avond begint om 19.45 uur.  Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op donderdag 25 maart geef ik een lezing voor de Vrouwen van Nu uit Oostknollendam. De avond wordt gehouden in het dorpshuis en begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en die te laten signeren.

Op 20 april ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Westerbork om een lezing te komen geven in café restaurant Meursinge. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 11 oktober ben ik uitgenodigd door het KVG Te Hoogkarspel. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Café Bantam aan de Streekweg 202 te Hoogkarspel. na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2020

Op 20 februari ben ik uitgenodigd door de Christelijke Plattelands Vrouwen Bond te Workum. De avond begint om 19.30. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 4 maart ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van nu te Oostzaan. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 12 maart ben ik uitgenodigd door het KBO te Nibixwoud om een lezing te komen geven. Het wordt gehouden in het Grandcafé aan de Lange Dres 1. De middag begint om 14.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 19 maart ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Langedijk. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren. (Afgelast wegens Carona)

Op 23 maart ben ik uitgenodigd door het KVG van Hoogkarspel. De avond begint om 20.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren. (Afgelast wegens Carona)

Op 26 maart ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor het KVG te Zwaag. Dit wordt gehouden in het Cultureel Centrum de Plantaan. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren. (Afgelast wegens Carona)

Op 2 april ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor het KVG te Wieringermeer. Het wordt gehouden in Café rest. “bij de buren” te Wieringerwerf. De avond begint om 19.30. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren. (Afgelast wegens Carona)

Op 20 april  ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van NU te Oosthuizen, de avond begint om 20:00 uur, na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren. (afgelast wegens Carona)

Op 15 september ben ik uitgenodigd door het KVG Zwaagdijk West. De avond begint om 20.00. na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 17 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Schellingwoude. De middag zal worden gehouden in het jeugdgebouw Zunderdorp, Achterlaan 12, Zunderdorp. Aanvang 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 24 september ben ik uitgenodigd door de Werfersehoofse Vrouwen Samen. De avond zal worden gehouden in sociaal cultureel centrum “De School”. Aanvang 20.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren!

Op donderdag 15 oktober ga ik een lezing geven voor de Vrouwen van NU te Wormer. De avond wordt gehouden in de recreatiezaal van zorgcentrum “Torenerf” te Wormer. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2019

Op dinsdag 15 januari ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu  te Assendelft om een lezing te komen geven. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 18 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu uit Andijk-West. Het is in Cultura te Kleingouw. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 25 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu uit de Zuid-Schermer. De avond wordt gehouden in café ‘Het torenerf’ en begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 3 oktober ben ik uitgenodigd in Verzorgingscentrum Oldenburgh te Oudorp om een lezing te komen geven. De lezing begint om 10.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 9 oktober ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Krommenie. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 11 november ben ik uit genodigd door de Vrouwen van nu te Koog/Zaandijk. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2018

Op woensdag 21 februari ben ik uitgenodigd door het KVG uit Limmen om een lezing te komen geven in de Burgerij. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op donderdag 22 februari ben ik uitgenodigd in de Goorn. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op donderdag 15 maart ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Hoogwoud/Aartswoud om een lezing te komen geven. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 4 april ben ik uitgenodigd om een avondlezing te verzorgen voor de gereformeerde vrouwencontactgroep “De Bron” uit Broek op Langedijk. Locatie: ’t Trefpunt Dorpsstraat 41. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 12 april ben uit uitgenodigd door het KVG uit Blokker om een lezing te komen geven. De avond begint om 19.45 uur en wordt gehouden in café Het Gouden Hoofd. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 15 augustus ben ik uitgenodigd door de Red Hat Damesclub uit Castricum. De ochtend begint om 10.30 aan het Bakkerspleintje. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek.

Op 11 september ben ik uitgenodigd in Koedijk om een lezing te komen geven. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 18 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van NU te Midwoud/Oostwoud om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.00 uur en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 26 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen-groep Passage Gewest Friesland te Elahuizen-Oudega. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 10 oktober ben ik uitgenodigd door het KVG uit Ilpendam om een lezing te komen geven. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 16 oktober ben ik uitgenodigd door de SWOS en Wonen plus te Schermerhorn. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 30 oktober ben ik uitgenodigd door de ouderenbond van Wognum om een lezing te komen geven. Dit is zaal Stam om 14.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 19 november ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van nu te Veenhuizen. (N- H) om een lezing te komen geven. De avond begint om 19.45. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2017

Op dinsdag 10 januari ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van NU te Andijk-Oost. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en deze te laten signeren.

Op 27 februari ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu uit Groot-Schermer. De avond begint om 20.00 uur en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en deze te laten signeren.

Op 15 maart geef ik een lezing bij het POCB afdeling Hoorn. De lezing begint om 14.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 29 maart ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Stede Broec om een lezing te komen geven in de bibliotheek van Bovenkarpsel. Aanvang 20.30. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 19 april ben ik uitgenodigd door het KVG Waarland om een lezing te komen geven. De middag begint om 14.00. Na afloop en in de pauze is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 24 april ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Landsmeer. Het begint om 20.15 uur en we eindigen om 22.15 uur. Ook na deze lezing is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren!

Op 18 juli ben ik uitgenodigd in buurthuis ‘d’Evelaer te Heemskerk om een lezing te komen geven. Aanvang 13.30. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op vrijdag 13 oktober ben ik uitgenodigd door het KBO uit Ursem om een lezing te komen geven in verzorgshuis De Rustenburcht. De lezing begint om 14.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 19 oktober geef ik een lezing voor het KVG te Warmenhuizen. De avond begint om 19.45 uur. Ook hier is er gelegenheid om een boek te kopen in de pauze of na afloop, en dit te laten signeren.

Op 26 oktober ben ik uitgenodigd door een vrouwenclub uit Heerhugowaard Noord om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.30. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 15 november ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu te Zaandam. De avond begint om 20.00. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2016

De uitnodigingen voor 2016 rollen binnen!

Op vrijdagmiddag 15 januari ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor de Vrouwen van Nu uit Berkhout/ Bobeldijk. Dit in het dorpshuis “De Ridder St. Joris”. De aanvang is om 14.00 uur. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en te laten signeren.

Op maandag 18 januari  ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu in Schoorl om een lezing te komen geven. De avond begint om acht uur. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op dinsdag 19 januari ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu in Abbekerk-Lamberstschaag om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op woensdag 17 februari ben ik uitgenodigd bij vrouwenvereniging Samen Sterk te Purmerland om een lezing te komen geven. Helemaal leuk! Na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op donderdag 18 februari ben ik uitgenodigd door een vrouwengroep uit Castricum om een huiskamerlezing te komen geven! Leuk! Weer iets heel anders. De lezing begint om 14.00. Ook nu is er na afloop gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op woensdag 18 mei ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu uit Heerhugowaard om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dat te laten signeren.

Op 15 september ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van NU uit Uitgeest om een lezing te komen geven. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid om te boek te kopen en dat te laten signeren.

Op 22 september ben ik uitgenodigd door het KVV uit de Weere. De avond wordt gehouden in café ’t Centrum en het begint om 20.15 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 12 oktober ben ik uitgenodigd door de Vrouwen van Nu uit de midden Beemster. De avond begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op donderdag 13 oktober ben ik uitgenodigd door het KVG te Langedijk om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en deze te laten signeren.

Op donderdag 27 oktober ben ik uitgenodigd door Kleurrijk Vrouwen Gilde afdeling Schoorl om een lezing te komen geven in dorpshuis de Blinkerd. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 23 november ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor het KVG te Spierdijk. De avond begint om 20.15 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

2015

Op zondag 15 november 2015 ben ik uitgenodigd door boekhandel Laan te Castricum om daar een lezing te komen geven. De middag begint om 14.00 uur. Na afloop kunt u bij de boekhandel een boek van mij kopen en dit te laten signeren.

Op maandag 14 september 2015 ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor de vrouwenvereniging EVA te Oost Blokker. De avond begint om 20.00. Na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op donderdag 18 juni 2015 ben ik uitgenodigd door de vrouwengroep uit Zoetermeer om een lezing te komen geven. De avond begint om 20.00 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op 16 april 2015 ben ik uitgenodigd door de Rotary Club van Akersloot om ’s middags een lezing te komen geven. Na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op dinsdag 17 maart 2015 ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven door de Vrouwen van Nu te Callantsoog. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid voor het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 11 maart 2015 ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven voor de Vrouwen van Nu afdeling Purmerend. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om een boek te kopen en dit te laten signeren.

Op donderdag 29 januari 2015 ben ik uitgenodigd om een lezing te komen geven bij de Vrouwen van Nu in Obdam. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op woensdag 23 april 2014 ga ik een lezing geven in het Heerenhuis te Spijkerboor. Deze avond wordt georganiseerd door de Vrouwen Van NU afdeling Starremeer. De avond begint om 20.00. Ook hier is er na afloop gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren!

Op 16 januari ga ik een lezing geven bij Vrouwen van Nu in Wijkcentrum Overdie aan de Ruusbroekhof 97, Alkmaar. De avond begint om 20,00 uur en duurt tot 10.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.

Op dinsdag 14 januari ga ik een lezing geven in Heerhugowaard-Kruis. Voor de vrouwenvereniging. Dit gebeurt in De Deel tegenover de kerk. De avond begint om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het kopen van een boek en dit te laten signeren.